Kristillinen megafoniefekti?

Kesä alkaa olla takana ja on aika asettua työn ääreen. Aika on myös pysähtyä pohtimaan kristillisen median kysymyksiä: omaa työn kuvaa, motivaatiota, yhteyksiä muihin alan ammattilaisiin
.

Alkavan syksyn ensimmäisen media-aamiaisen teemaksi on valittu mielenkiintoinen: onko mahdollista, että kristillinen media voisi joskus rakentaa oman megafoniefektin. Samanlaisen, jolle perusmedia rakentuu. Kun kaikki puhuvat, kuvaavat, näyttävät ja viestittävät Ilkka Kanervan tekstiviesteistä, niin totta vie: täytyyhän niiden olla tärkeitä Suomi-nimisen valtakunnan ulkoasioiden hoidolle, koska ne näkyvät kaikissa medioissa.

 

Näkyväthän toki kristillisenkin maailman keskeiset asiat lähes joka tuutissa: sukupuoilineutraali avioliitto, naispappeus ja -piispuus, Luthter-säätiön hirveys, lestadiolaisten kamaluus... Mutta voisiko olla muitakin kristilliseen elämään liittyviä asioita, joita kristillinen media voisi nostaa keskusteluun yhtäaikaa. Saada aikaiseksi siis kristillinen megafoniefekti?

 

Näitä pohditaan Keravalla 17.9.2010 kello 8:30 - 10:00 IRRTV:n studiolla osoitteessa Jäspilänkatu 2, Kerava. Paikka on valittu sen vuoksi, että media-aamiaisen jälkeen on tilaisuus tutustua IRRTV:n, SuomiTV:n ja Sunnuntaikatsauksen tuotantotiloihin ja studioihin - ja myös mm. upouuteen ulkolähetysautoon, jolla voidaan lähettää viimeisen päälle hyvin tuotettua TV-kuvaa valtakunnan verkkoihin.

 

Ilmoittaudu allaolevalla lomakkeella media-aamiaiselle. Sen hinta on 10 euroa, ja sillä hinnalla saat kunnon aamiaisen, paljon ajateltavaa ja  yhteyksiä toisiin oman alasi journalisteihin. Ja tutustut myös kristillisen televisiotuotannon keskeisimpään tuottajaan tällä hetkellä Suomessa.

 

Tervetuloa syksyn ensimmäiselle media-aamiaiselle!

 

Thorleif Johansson

SuomiTV/Sunnuntaikatsaus

Vastaava tuottaja

Kristillinen medialiitto


Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia.


Etunimi
*
Sukunimi
*
Media tai yhteisö
*
Tehtävä tai toimi
*
Sähköposti
Puhelin


Verkkoviestin julkaisujärjestelmä