Media-aamiainen

Media-aamiaisten ideana on koota kristillisen viestinnän toimijoita jonkin ajankohtaisen asian äärelle. Kuullun alustuksen jälkeen voidaan keskustella, ideoida, verkottua...

Syksyn 2014 media-aamiainen toteutetaan yhteistyössä Suomen Lähetysseuran kanssa.


Syyrialainen kristitty media-aamiaisella

Syksyn 2013 media-aamiaisen vieras oli syyrialainen kristitty Tarek Al-Khoury, joka on paennut sotaa Beirutiin, Libanoniin.


lue lisää

Julistus uskonnonvapaudesta media-aamiaisella


Kristinuskoa, juutalaisuutta ja islamia edustavien uskontojohtajien yhteinen julistus uskonnonvapaudesta julkistettiin media-aamiaisella 25.10.2011 Helsingin Juutalaisen seurakunnan seurakuntasalissa. Julistus luovutetaan Tasavallan presidentille 28.10.2011.


lue lisää

Rauhanrakentaja lokakuun media-aamiaisella

Liberialainen rauhanrakentaja, pastori Roseline K. Toweh on lokakuun media-aamiaisen vieraana 22.10.2010. Hän on ollut aktiivisesti mukana sovintotyössä sodan jälkeisessä Liberiassa ja toimii myös Liberian NNKY:n pääsihteerinä.


lue lisää

Kristillinen megafoniefekti?

Kesä alkaa olla takana ja on aika asettua työn ääreen. Aika on myös pysähtyä pohtimaan kristillisen median kysymyksiä: omaa työn kuvaa, motivaatiota, yhteyksiä muihin alan ammattilaisiin


lue lisää

Reetta Meriläinen media-aamiaisella

Vuoden 2010 ensimmäinen media-aamiainen alkoi mielenkiintoisesti, kun päätoimittaja Reetta Meriläinen kertoi, millaisia kristillisiä uutisia hän odottaa.


lue lisää

Sanjana Das Vastuuviikon vieraana

Vuonna 2009vietetään 18.-25.10. Viikon kunniavieraaksi tulee Ms  Sanjana Das The Church of North Indiasta, eli Pohjois-Intian kirkosta.


lue lisää

Pyhä rohkaisee puhumaan uskosta ja arvoista

Suomen evankelis-luterilainen kirkko valmistautuu kolmivuotiseen Pyhä-painopisteeseen. Painopisteen tarkoituksena on haastaa suomalaisia pohtimaan, mitä pyhä on. Teema on esillä seurakunnissa ja kirkollisissa järjestöissä vuosina 2010–2012.


lue lisää

Millaista etiikkaa media tarvitsee?

Käveleekö kustannustehokkuus etiikan yli? Entä sosiaalinen media: millaisia eettisiä ohjeita - mielen sisäisiä tai ulkoisia - tarvitaan Facebookissa, Twitterissä, You Tuben videoklipeissä? Voiko iltapäivälehdistö tai sosiaalinen media käyttäytyä aivan miten tahansa? Entä seurakuntalehtien, verkkolehtien tai verkkosivujen etiikka? Onko sitä pohdittu ja millaista se on?


lue lisää

Individualismia, maallistumista ja runsaudenpulaa?

Uskonnot Suomessa: Tarjolla individualismia, maallistumista ja runsaudenpulaa? Tällainenko on uskonnollisen Suomen valintamyymälä tänään?


lue lisää

Verkkoviestin julkaisujärjestelmä